SEO

Search Engine Optimization (SEO)

Op de eerste Google-pagina staan met je website is mooi, want dat biedt extra kansen voor je bedrijf. Vooral als dit op een organische manier gebeurt, dus zonder maandelijkse advertentiekosten. Slimme optimalisatie voor Google zorgt voor een duurzame stijging die je website oprecht verdient. Ieder etmaal opnieuw.

Hoe Google werkt

Het belang van Google om de beste zoekmachine te blijven, is groot. Dus ze doen er in Mountain View alles aan om alleen de meest relevante en beste websites bovenaan te laten komen. Daarom kijkt Google naar heel veel eigenschappen. Denk o.a. aan overzichtelijkheid, gebruiksgemak, de kwaliteit van de broncode en de prestatiesnelheid.

De bekende SEO misverstanden

Je website een weg naar boven forceren, is niet de manier om hoog te scoren in de zoekresultaten. Vaak werkt het voor even, maar nooit voor lang. Google laat zich niet misleiden. Het komt dan ook regelmatig voor dat websites van Google een zogeheten penalty krijgen en compleet uit de zoekresultaten verdwijnen.

Onze 360º aanpak

Onze complete aanpak blijkt een succesformule te zijn. Vanuit verschillende expertises oefenen we invloed uit op de zoekmachinevriendelijkheid van je website: copywriting, design, usability, development én SEO.

De indexeringsrobot van Google let iedere dag op honderden punten en die kennen wij allemaal. En omdat we alle vakgebieden in huis hebben, vullen we deze kansen op een rijke manier in. Zeker zo belangrijk is de waarde die je hoge positie oplevert. De kans dat een bezoeker op je website blijft en vertrouwen in je diensten of producten krijgt, is groter naarmate je site goed smoelt en goed werkt. Wij zorgen ervoor dat het helemaal klopt.

Aan de slag

De afgelopen jaren hebben we voor verschillende opdrachtgevers SEO-trajecten uitgevoerd. Bestaande grote websites hebben we flink laten stijgen. Ook de sites die we zelf ontwikkelen, hebben we met onze SEO-optimalisatie een vliegende start gegeven in de zoekresultaten. We passen onze kennis en inzichten toe op middelgrote sites die niet op de eerste Google-pagina staan. En nieuwe websites die we ontwikkelen, geven we direct een ijzersterk search engine DNA.

Heeft jouw site nog niet de positie die hij verdient? Bel voor advies, met Ruud.