Start-ups

Start-ups

Het enthousiasme van start-ups voelen wij als bureau week in, week uit. We denken graag met startende ondernemingen mee en zijn bij uitstek de creatieve partner die ze hun eigen vorm, gezicht en stem kan geven.

Nieuwe merken

Een nieuw bedrijf met een doortimmerd plan staat op het punt om een nieuw merk de wereld in te brengen. Het product of de dienst is onderscheidend en vernieuwend. Klaar om door klanten en gebruikers omarmd te worden. Daarom heeft een serieuze start-up een identiteit nodig die voor iedereen herkenbaar is via een unieke naam, een sterk logo en een volwassen huisstijl. Uitingen zoals website, verpakkingen, salesmateriaal en stationary steunen dan op een robuust fundament.

Inspelen op onverwachte ontwikkelingen kan daarmee ook op een professionele manier en in één keer goed. Welke middelen je ook inzet, variërend van social media campagne tot uiteenlopende vormen van advertising.

Voor welke start-ups werken wij het liefst?

Wij werken graag op relatieniveau samen met opdrachtgevers. Met onze broer Mediacode kunnen we ook de dedicated digitale partner van een merk zijn. Wij zijn de allround creatieve partner die naast het merk staat en alle creatieve uitingen maakt die dat merk nodig heeft. Goed werk kost tijd en het meeste werk zit in het begin. Daarom werken we het liefst met serieuze start-ups die bereid zijn te investeren in tijd voor hun nieuwe merk.

Voorbeeld uit de praktijk

Voor de start-up SO WIFI maken we vanaf het eerste uur alle uitingen. Logo, huisstijl, website, de router, verpakking- en salesmateriaal en alle uitingen achter de schermen. Inmiddels is het bedrijf in meer dan 20 landen actief. Wij ontwikkelen en managen alle uitingen en we zijn er wel trots op dat SO WIFI zelf aangeeft dat we een onmisbare rol hebben gespeeld bij hun groei.

Gedachtegoed is effectief en verdient zich terug omdat we een merk een dusdanige boost kunnen geven dat het succes groter wordt. Hierin investeren, heeft zonder twijfel een flinke toegevoegde waarde.

Handen, voeten en...

Start-ups helpen bij een glansrijke aftrap en meewerken aan een succesvolle ontwikkeling is onze core-business. We geven je nieuwe merk graag handen, voeten en vleugels. Wil je weten wat we voor jouw startup gaan doen? Neem voor een kennismaking contact op met Ruud op onderstaand telefoonnummer.