Webdesign

Webdesign

Webdesign omvat het allemaal: het idee, het ontwerp en een doordachte layout en indeling voor een zo groot mogelijke gebruiksvriendelijkheid. Inclusief state of the art webdevelopment wat zorgt voor het feilloos functioneren van de website op alle mogelijke systemen en schermen. Van de smartphone in je hand tot grote wide-screens aan de wand.


 

Altijd maatwerk

Het proces naar een nieuwe website is net zozeer maatwerk als de uiteindelijke website zelf. Voor iedere opdrachtgever kiezen we de meest ideale methode.

Opdrachtgevers kunnen het hele proces aan ons uitbesteden. Wij zetten dan in twee of drie rondes een compleet nieuwe website voor je neer. Zo hebben we al veel klanten ontzorgd. Anderzijds zijn we gewend om zowat dagelijks te schakelen met opdrachtgevers en om juist intensief met ze samen te werken.


 

Overtuigend resultaat

Het mes snijdt aan twee kanten. Nadenken over hoe je nieuwe website moet worden, leidt er ook toe dat je opnieuw bepaalt hoe potentiële klanten en bezoekers je onderneming zien.

De kracht van een creatief bureau als het onze is dat we meedenken over je propositie, de hiërarchie van de informatie en de flow en routes door de site heen. Als ervaren, professionele buitenstaanders zijn we in staat om hier kritisch naar te kijken. De rol van de opdrachtgever blijft onmisbaar. Wij maken van alle input de creatieve en technische vertaalslag naar een representatieve site die mensen overtuigt.

Alles onder 1 dak

Bij ons gebeurt alles in-house. Onze designers, developers, en copywriters met specialismen op het gebied van usability, interactie design en SEO werken nauw met elkaar samen. Dus van de brainstorm naar de schematische weergave, naar het eerste ontwerp, naar de ontwikkeling van de site: alles sluit naadloos op elkaar aan. Tot en met het door ons gebouwde CMS waarmee je uiteindelijk zelf je eigen website kunt beheren.

Benieuwd? Neem voor een kennismaking contact op met Ruud Helleman.