logo van FNV

FNVcase

De FNV Horecabond, waaronder FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie vallen, hebben ons gevraagd om voor de drie sectoren en voor de overkoepelende bond een nieuwe website neer te zetten. De bestaande website was behoorlijk verouderd en de sectoren en de bond waren online toe aan een nieuw gezicht.

Op de homepagina is naast de hoofdnavigatie en subnavigatie ook een slimme vragenbalk ontwikikeld. Die herkent vragen en is self-learning.

Op de nieuwe website van FNV Horeca integreerden we een slimme zoekbalk
Mobielvriendelijke website toont goed op smartphones en andere mobiele apparaten

Responsive webdesign

De complete website en inlog voor leden, is volledig responsive en wordt op elk apparaat goed en overzichtelijk weergegeven. Ook het afgeschermde gedeelte achter de login, waar leden onder meer hun dossiers kunnen inzien.

Widgets

De website heeft drie kolommen. De eerste 2 kolommen zijn gereserveerd voor de pagina-content. In de derde, rechterkolom kan de communicatieafdeling van de FNV verschillende widgets aan- en uitzetten en zelf aanpassen. Voor inschrijven op de nieuwsbrief, downloaden van de cao en veelgestelde vragen. In totaal zijn er zo'n vijfentwintig verschillende widgets bruikbaar.

Op de nieuwe website kan de FNV allerlei door ons ontwikkelde widgets gebruiken
Custom made formulieren op responsive website

Formulieren

Een belangrijk onderdeel voor de FNV zijn de formulieren, voor allerlei verschillende inschrijvingen. Vandaar dat we het formulier in vier stappen hebben opgedeeld met een beveiligde koppeling tussen de verschillende backend systemen van de FNV waarin de informatie wordt weggeschreven.

Fotografie speelt een grote rol op de website. Vandaar dat we een locatie hebben geselecteerd en met het echte team van dit restaurant een fotoshoot hebben georganiseerd.

Doorvertaling verschillende sectoren en de bond

Bij het ontwerpen van de website is er rekening mee gehouden dat de designs bruikbaar moeten zijn voor alledrie de sectoren en de bond.

bekijk ook deze cases